Με άρωμα τριαντάφυλλου, γαρίφαλου, κανέλας και γεύση γλυκιά που χαρίζει απόλαυση στον ουρανίσκο έφτασε από τα σαράγια και τα χαρέμια των oθωμανών σουλτάνων μέχρι τις μέρες μας το λουκούμι, το μικρό αυτό γλύκισμα που ακόμη και σήμερα στα παραδοσιακά καφεν
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΗ παράδοση της οικογένειας ξεκινά από τον πατέρα του Μεχμέτ Χασάν, το 1958 σε ηλικία 15 ετών τότε που μαθαίνει την τέχνη του ζαχαροπλάστη-λουκομοποιού.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑTο σουτζούκ λουκούμ έχει τη δική του «κρυφή» συνταγή, ώστε να είναι απαλό και μαλακό στην υφή, γλυκό στη γεύση και μοσχομυριστό, με το καρύδι, τον μούστο και την άχνη ζάχαρη που προστίθεται στο τέλος. Καρύδια, μούστος και πετιμέζι.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΈνα γλύκισμα από την μακρινή Ανατολή με φανατικούς λάτρεις στο είδος. Το φρέσκο βούτυρο και οι επιλεγμένοι ξηροί καρποί είναι το μυστικό για την επιτυχή παρασκευή του. Καβουρντισμένα κομμάτια αμυγδάλου και φυστικιού, αρμονικά συνυπάρχουν μέσα στο σιροπια
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ